Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițiștii au identificat, cu ajutorul câinelui Odek, în piaţa mun. Roman mai multe pachete de țigări de contrabandă

În ziua de 24.03.2016, în intervalul orar 11.00-13.00, efective din cadrul Biroului de Ordine Publică Roman au acționat împreună cu polițiștii de investigarea criminalității economice, pe linia combaterii actelor de comerț ilegale. În urma controalelor efectuate pe raza Pieţii Smirodava din municipiul Roman, la care a participat și câinele podescărcareliţist Odek, la un stand din hala centrală a fost identificată o pungă cu 19 pachete cu ţigări, susceptibile a proveni din contrabandă.
Cele 380 de țigarete identificate au fost ridicate de lucrătorii de poliţie în vederea indisponibilizării, iar proprietarii standului, un bărbat și o femeie, ambii de 47 de ani din Roman sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *