Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

13 miliarde de euro. Cu minus!

• Bugetul României a fost ruinat de către liberali

Institutul Național de Statistică a anunțat luni, 9 noiembrie, care este deficitul înregistrat în bugetul național: 13 miliarde de euro. O gaură neagră pe care oricât de performantă va fi viitoarea Guvernare PSD, cert este că va avea foarte mult de muncă pentru a o acoperi.

În ultima perioadă s-a constatat o continuă adâncire a deficitului comercial ca urmare a măsurilor ineficiente luate de către Guvernul Orban. În ciuda realității existente, liberalii le-au prezentat românilor, în plină pandemie, măsurile lor pentru relansarea economiei. Praf în ochi, cu care să închidă gura celor care îi critică pe drept, pentru că de fapt țara se scufundă într-un hău fără fund.

„De la o zi la alta, actuala guvernare își dovedește incompetența și ura față de români. Ne pune la zid prin orice fac, prin orice măsură pe care o ia! Sunt oameni lipsiți de simțul realității și de patriotism. D

ovada clară este că încurajează importul, în loc să susțină industria și agricultura românească. Într-un an de guvernare PNL, economia națională a ajuns pe chituci, iar producătorii autohtoni se văd siliți să își vândă marfa la prețuri derizorii, fără a avea șansa de a recupera investițiile făcute din buzunarul propriu. Tot ce fac este să lupte pentru a supraviețui. Nu se poate vorbi de eficiența afacerilor lor, câtă vreme sunt susținute importurile și cumpărătorii sunt ademeniți cu mărfuri străine, făcute pe vapoare, cu fructe și legume aduse de peste graniță, care îi îmbogățesc pe străini.

Datele oficiale emise de către Institutul Național de Statistică ne arată că au crescut foarte mult importurile, în detrimentul exporturilor și s-a adâncit enorm deficitul comercial. În numai o lună, importul a crescut cu 1,5 miliarde euro. În acest timp, producătorii agricoli şi industria din România se luptă să supravieţuiască“, a declarat Răzvan Cuc, candidat al PSD Neamț la Senatul României.

PSD, în perioada cât a fost la guvernare, a încurajat toate categoriile de producători români, prin măsuri care îi susțineau financiar, prin diverse forme de ajutoare de stat, cât și prin facilitarea condițiilor de desfășurare a activității, reducerii sau anulării taxelor către bugetul statului etc.

Social-democrații au pregătit un program de guvernare coerent și adaptat necesităților, astfel încât să vină în sprijinul tuturor micilor și marilor afaceriști autohtoni. Agenții economici, beneficiind de o legislație în avantajul lor, vor putea crea locuri de muncă și susține economia națională.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *