Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Municipiului Roman anunţă dezinsecţie prin aviotratament

Primăria Municipiului Roman şi operatorul S.C. FLAICOR SERV S.R.L. Bacău, anunţă toţi locuitorii municipiului Roman faptul că în data de 12 septembrie 2016 (în intervalul orar 06:00-09:00) se va executa dezinsecţie prin aviotratamente pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort.14242266_504760359726604_5513078394392277772_o
În perioada menţionată posesorii de familii de albine şi de animale sensibile sunt rugaţi să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Primăria Municipiului Roman şi S.C. FLAICOR SERV S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.
Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrise în Registrul naţional al produselor biocide şi care fac parte din grupa III de toxiciate.
Substanţele active sunt: -Alpha cyano-3-phenoxybenzyl [1R-[1.alpha(S*).3.alpha]]-3-(2,2-dibromovinyl)-2,2-dimethylcyclopropanecarboxylate / Deltamethrin -2-(2-butoxyethoxy)ethyl 6-propylpiperonyl ether / Piperonyl butoxide.

Primăria Municipiului Roman precizează următoarele:
* tratamentele se vor aplica în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației, conform fişei de avizare a produsului;
* operaţiunile de dezinsecţie vor fi efectuate numai când condiţiile meteorologice le vor permite.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *