Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

20 de elevi din Neamț vor participa la etapa națională a concursului Mica Olimpiadă Terra

Școala Gimnazială „Elena Cuza” Piatra-Neamț a găzduit, în 26 martie, etapa județeană a concursului de geografie Mica Olimpiadă Terra.
La această etapă, dedicată exclusiv elevilor de gimnaziu, au participat 175 de elevi dintre care: 70 la clasa a V-a, 69 la clasa a VI-a și 37 la clasa a VII-a. 30% din totalul elevilor prezenți au obținut note peste 8, respectiv 99 de elevi (57%) au obținut note peste 7.
„Este lăudabilă dorința de participare a profesorilor și elevilor din Neamț, în condițiile în care programa de concurs este pentru 2 ore pe săptămână, iar elevii din clasele a V-a, a VI-a și a VII-a au câte o oră, a declarat”, prof. Camelia Nina Sava, inspector școlar.
Etapa națională se va desfășura în data de 2 mai, online, la o unitate de învățământ care va fi anunțată ulterior.
De asemenea, elevii care au participat la etapa județeană a acestui concurs se pot înscrie și la concursul de geografie I. Ichim, din data de 9 aprilie, adresat elevilor acelorași clase, cu program de concurs pentru o oră/ săptămână.
4.04.16_CP_GEOGRAFIE_Page_11

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *