20 de elevi din Neamț vor participa la etapa națională a concursului Mica Olimpiadă Terra

Școala Gimnazială „Elena Cuza” Piatra-Neamț a găzduit, în 26 martie, etapa județeană a concursului de geografie Mica Olimpiadă Terra.
La această etapă, dedicată exclusiv elevilor de gimnaziu, au participat 175 de elevi dintre care: 70 la clasa a V-a, 69 la clasa a VI-a și 37 la clasa a VII-a. 30% din totalul elevilor prezenți au obținut note peste 8, respectiv 99 de elevi (57%) au obținut note peste 7.
„Este lăudabilă dorința de participare a profesorilor și elevilor din Neamț, în condițiile în care programa de concurs este pentru 2 ore pe săptămână, iar elevii din clasele a V-a, a VI-a și a VII-a au câte o oră, a declarat”, prof. Camelia Nina Sava, inspector școlar.
Etapa națională se va desfășura în data de 2 mai, online, la o unitate de învățământ care va fi anunțată ulterior.
De asemenea, elevii care au participat la etapa județeană a acestui concurs se pot înscrie și la concursul de geografie I. Ichim, din data de 9 aprilie, adresat elevilor acelorași clase, cu program de concurs pentru o oră/ săptămână.
4.04.16_CP_GEOGRAFIE_Page_11

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy