Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jocul copiilor cu focul, cauza unui incendiu produs la o locuinţă din comuna Boghicea

Miercuri, 25 iulie, la ora 15:15, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară, în comuna Boghicea, sat Nistria.

La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, fiind sprijiniți și de patru voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Boghicea.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 600 kg articole de îmbrăcăminte şi lenjerie, trei dulapuri, două paturi şi acoperişul locuinţei confecţionat din astereală de lemn şi învelitoare din plăci de azbociment pe o suprafaţă de cca. 50 metri pătraţi.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost „jocul copiilor cu focul”.

  • Articol documentat cu sprijinul ISU Neamț.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *