6 raniti dintr-un accident cu o caruta

Vineri 9 ianuarie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați despre faptul că pe str. Prof. Dumitru Mărtinaş din Roman, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea a șase persoane.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că în timp ce un bărbat de 28 de ani din Buhuși, jud. Bacău conducea o autoutilitară pe str. Prof. D-tru. Mărtinaş, s-ar fi angajat în depăşirea autoturismului din fața sa și intră în coliziune cu o căruţă care circula din sens opus, condusă de un tânăr de 21 de ani, din Roman. În urma impactului a rezultat atât rănirea conducătorului de atelaj hipo și a ocupanților acestuia, doi bărbați de 29 și 39 de ani și o femeie de 40 de ani, toți din Roman, cât și rănirea conducătorului auto și a unui pasager din autoutilitară.

Totodată s-a stabilit că vehiculul cu tracțiune animală şi ocupanţii acestuia nu aveau în dotare elemente reflectorizante sau de iluminare.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy