Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi bărbați din Piatra Șoimului, în arest pentru tentativă la tâlhărie calificată

Polițiștii au reținut  doi bărbați  de 27 de ani și respectiv de 34 de ani, ambii din localitatea Piatra Șoimului, bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată

La data de 18 septembrie 2018 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești, în urma investigațiilor desfășurate, au identificat și reținut un doi bărbați, de 27 de ani și respectiv de 34 de ani, ambii din localitatea Piatra Șoimului, bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 11/12 septembrie a.c., cele două persoane au pătruns fără drept în locuința unei femei de 89 de ani, din Piatra Șoimului și prin întrebuințarea de acte de violență ar fi încercat să-i sustragă o sumă de bani.

Profitând de neatenția celor doi, persoana vătămată a reușit să iasă din locuință și să își alerteze vecinii, moment în care aceștia au părăsit locuința femeii, fără a sustrage bunuri sau valori.

În urma probării activității infracționale, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

  •  Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *