Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Minor de 16 ani, care locuia fără forme legale în Roman, reținut pentru furt

Un tânăr de 16 ani, din Iași, a fost introdus de polițiști în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ

La data de 18 septembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au identificat şi reţinut un tânăr de 16 ani, din Iaşi, care locuiește fără forme legale în Roman, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma documentării activităţii infracţionale, polițiștii au stabilit că în noaptea de 1/2 septembrie a.c., tânărul ar fi pătruns prin efracţie, pe fereastra unui imobil din Roman, ce aparține unei tinere de 28 de ani, din localitatea Poienari și din incinta acestuia a sustras trei telefoane mobile, creând un prejudiciu de aproximativ 9000 de lei.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *