Panică la Roman. Oprea, candidatul PSD începe să fie popular

Din ultimele sondaje efectuate pe Roman, popularitatea candidatului PSD, Gheorghe Opreaoprea-gabriel a crescut alarmat pentru PNL, adică intenția de vot pentru acest candidat a depășit 20 de procente și campania încă nu a început. Valul de simpatie se pare că se datorează modului simplu și direct în care domnul Oprea comunică cu oamenii simpli, atât în mediul online prin pagina sa de facebook, cât și pe stradă. (clic aici pagină de facebook Gheorghe Oprea)
Desigur că la acest moment candidatul PSD este devansat puternic de candidatul PNL-ului, domnul Laurențiu Leoreanu, dar se pare că romașcanii încep să afle că există în Roman o alternativă politică la gașca Băsescu, Udrea, Pinalti, Boc, cei care au tăiat pensii, salarii, au închis spitale și școli în timp ce din România se scoteau camioane cu bani. Din păcate, orice ar fi realizat actualul primar, nu poate nega că a făcut parte din gașca de politicieni care au pus România în genunchi.
Acum rămâne de văzut cât de inteligenți sunt romașcani și dacă vor putea fi păcăliți doar cu firmituri, după ce 10 ani au fost ținuți în foame.

I.R.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy