Radu Curpan: ÎMPREUNĂ pentru Casa de Cultură!

radu-curpanCandidatul PSD pentru postul de Consilier Local la Roman, Radu Curpan, propune o transformare a Casei de Cultură.  Funcționarea acesteia ca și complex al dimensiunii culturale romașcane nu trebuie să rămână un simplu proiect.

Una dintre cele mai importante părți ale existenței noastre pe acest pământ este reprezentată de universul cultural pe care l-am moștenit și pe care trebuie să îl îmbogățim constant pentru ca el să ajungă tot mai complex în viitorul celor ce vor veni.

Este necesară transformarea Casei de Cultură în ceea ce trebuie să fie de fapt. Trebuie să suporte modificări în profunzime pentru a putea fi adusă la standarde moderne și, cel mai important, trebuie să i se redea funcționalitatea. Cu ajutorul dumneavoastră vreau să ajut această clădire să spună povești de demult și să întâmpine viitorul cu evenimente numeroase și minunate. Nu trebuie să lăsăm acest edificiu să fie folosit pe post de instrument electoral, să fie pe jumătate vopsit o dată la patru ani, dar neutilizabil în tot restul timpului.

Și pentru că ei sunt viitorul nostru, îmi doresc să existe colaborare între Casa de Cultură și școli pentru ca elevii orașului să poată întreprinde activități în interiorul acesteia. Casa de Cultură, prin gama diversă de evenimente pe care le poate adăposti, trebuie să fie la îndemâna familiilor noastre.

Casa de Cultură trebuie redată romașcanilor!”, a declarat Radu Curpan.

Despre Radu Curpan

Mă numesc Curpan Radu Cătălin, am 37 ani, m-am născut în Roman şi sunt absolvent al Liceului Teoretic Roman- Voda, promoţia 1997, profil Istorie –Ştiinţe Sociale, licentiat în Ştiinţe juridice în 2002, licenţiat în Istorie în 2013.

Am o vechime de 10 ani în învăţământ ca profesor şi secretar la şcoală, 5 ani în domeniul privat ca agent de vânzări.

De asemenea, am participat la cursuri de Formator, Mentor, Profesor creator de soft educaţional, ceea ce mă va ajuta să am o altfel de perspectivă. Sunt pasionat de economie, istorie şi sport, sunt un mare iubitor de natură și de frumos… fiind cunoscut ca un adevărat ecologist.

Sunt căsătorit şi am o fată de 10 ani, soţia mea fiind profesor de matematică.

După cum ştiţi, anul acesta PSD Roman a inițiat un proiect intitulat “PSD îți dă puterea,Tu ai puterea”. Am fost nominalizat de persoane atât din PSD, cât şi din afara acestuia pentru a reprezenta interesele romașcanilor în Consiliul Local Roman.

În cadrul acțiunilor realizate de către PSD Roman m-am implicat activ în realizarea programului domnului Gheorghe Oprea, un program realist pe care împreună cu colegii din PSD dorim să îl punem în practică începând cu luna iunie.

Mă recomandă experienţa atât din domeniul public, cât şi din cel privat, experienţa în relațiile cu oamenii în calitate de professor şi agent vânzări, cât şi experienţa în domeniul administrative acumulată în calitatea de secretar de școală. Nu în ultimul rând, studiile juridice constituie cu siguranță un avantaj.

Sper ca prin prezenţa în Consiliul Local să aduc un suflu tânăr, deși sper să am chiar colegi mai tineri, dar experimentaţi şi profesioniști în domeniile lor de activitate.

Ca şi istoric, voi susține conservarea clădirilor de patrimoniu, dar și realizarea unui program de dezvoltare urbană modern.

Ca iubitor de sport voi milita pentru dezvoltarea bazelor sportive, pentru accesul pe acestea a unui număr cât mai mare de romaşcani, de toate vârstele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy