Consilierul județean PNL Mihaela Isciuc a comis-o din nou. A tăiat premiul de 1.500 lei acordat unui nemțean care este maestru emerit al sportului, antrenor emerit, posesor al medaliei preşedinţiale Meritul Sportiv clasa 1, antrenor al unui lot naţional din anul 2002, membru în grupul de lucru la Federaţia internaţională (IARU), arbitru internaţional, nominalizat pentru arbitrarea Campionatului Mondial din 2020 și care a obținut în 2019 5 titluri de campion naţional din cele 6 posibile

Consilierul județean PNL Mihaela Isciuc a comis-o din nou. A propus și cu ajutorul consilierilor județeni PNL a și reușit tăierea premiului de 1.500 lei acordat unui nemțean care este maestru emerit al sportului, antrenor emerit, posesor al medaliei preşedinţiale Meritul Sportiv clasa 1, antrenor al unui lot naţional din anul 2002, membru în grupul de lucru la Federaţia internaţională (IARU), arbitru internaţional, nominalizat pentru arbitrarea Campionatului Mondial din 2020 și care a obținut în 2019 5 titluri de campion naţional din cele 6 posibile.

Nemțeanul în discuție se numește Gheorghe Paisa și e maestru emerit al sportului la radioamatorism, adică pe înțelesul liberalilor e un fel de antrenor de campioni pe domeniul lui și are titluri și medalii mai mult decât au consilierii județeni PNL selfie-uri pe Facebook. Singurul lui ghinion este că este și directorului Direcției de Tineret și Sport Neamț iar cei de la PNL Neamț au gândit că ar fi incorect să se autopremieze.

Nu plângem de mila domnului Paisa pe care îl considerăm un slab manager și un foarte slab promotor al sportului nemțean, dar… Cât de liberal să fii să tai de pe lista de sportivi premiați pe cineva care e maestru emerit al sportului, antrenor de antrenori și a obținut în anul în care e premiat 5 titluri naționale din cele 6 competiții care există? Doar pentru că a fost pus pe funcție de PSD? Pe bune? Să fie dat afară din funcție că nu pare prea competent acolo, dar nu poți să iei unui sportiv antrenor, campion emerit un premiu doar pentru că e prieten cu niște PSD-iști.

Asta e România normala a PNL?
Tai un premiu infim doar pentru că respectivul sportiv e prieten cu niște PSD-iști?

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy