”Nedreptate comisă de Orban și Iohannis împotriva micilor producători din agricultură”

Deputatul PSD Ciprian Șerban critică în termeni duri decizia guvernanților liberali de a închide piețele:

”Ultima mare nedreptate comisă de Orban și Iohannis împotriva micilor producători din agricultură, cărora li se interzice să-și vândă produsele în piață, este strigătoare la cer!
Nu mai vorbim de incompetență, de proastă organizare, de lipsă de comunicare coerentă!

Vorbim de ură și de dușmănie îndreptate împotriva propriului popor. A acelui popor pe care îl chemi la vot pe 6 decembrie, în plină pandemie, să te voteze pe tine, PNL!
Vorbim de îngenunchierea și aruncarea în cea mai cruntă sărăcie, fără nici cea mai mică urmă de conștiință, a mii de producători agricoli, care trăiesc strict din ce produc cu sudoarea frunților lor!

Că decizia este inutilă și luată fără suport logic, s-a văzut în rapiditatea cu care președintele Iohannis, aflat în campanie și simțind marea gafă electorală făcută de ”guvernul meu”, a revenit asupra ei, bâlbâind și morfolind scuze și explicații neconvingătoare.

Nicio clipă nu i-am auzit pe iluștrii gânditori ai PNL să ofere soluții pentru această maximă prostie! De exemplu, să oblige marile supermarketuri pentru care fac lobby de la începutul pandemiei să achiziționeze produse agroalimentare întâi de la micii producători români și abia apoi, după ce marfa agroalimentară produsă în România se epuizează, să apeleze la importuri.

Sau să pună la punct un sistem de vânzare online, o piață agroalimentară online la care să aibă acces cât mai mulți producători români! Din primăvară și până acum, aveau tot timpul să gândească un program pentru acești producători.

Dar, ce să-i faci? Ghinion! Nu au mai avut ce idei să copieze de la PSD și să se laude că sunt ale lor! Le dăm acum idei! Dacă sunt copiate pentru binele românilor, nu ne supărăm!

Însă, este mai simplu să spui: ÎNCHIDEM!

Pe 6 decembrie vom închide orice șansă a PNL de a se mai juca cu destinele românilor!”

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy