CJ Neamț: Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț

În şedinţa de joi, 29 noiembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ va fi supus un proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Spitalului Județean de Urgența Piatra Neamț.

Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț

”în virtutea competențelor legale ce îmi revin în temeiul prevederilor art. 104, alin. 2, lit. a) din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, potrivit cărora președintele consiliului județean supune spre aprobare acestuia organigrama și statul de funcții ale instituțiilor publice de interes județean, supun dezbaterii modificarea statului de funcții al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.
Prin adresa nr. 31.949/2018, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a transmis spre aprobare modificarea statului de funcții aferent. Față de Hotărârea Consiliului Județean Neamț nr. 253/2018 privind aprobarea organigramei și statului de funcții ale instituției sanitare amintite mai sus, s-au propus următoarele modificări:
– pentru 6 posturi ocupate, prevazute la nr. crt. 1 – 4 și 6 – 7 din anexă, se propune modificarea funcției/gradului profesional în vederea promovării titularilor posturilor;
– postul vacant de medic specialist, studii superioare – poz. 14 din cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală – nr. crt. XLIII, se transformă în medic rezident anul IV, specialitatea radiologie – imagistică medicală, studii superioare ( nr. crt 5 din anexă).

Potrivit adresei anterior menționată, modificările mai sus prezentate se încadrează în normativele de personal și în cheltuielile de personal aprobate pentru anul în curs, conducând până la sfârșitul anului la o diferență a fondului de salarii de + 83.868 lei pentru posturile care au finanțare de la Casa de Asigurări de Sănătate și de +43.920 lei pentru posturile de medici rezidenți care au finanțare de la Ministerul Sănătății.
Modificările propuse au fost discutate în ședința Comitetului Director al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, potrivit Hotărârii nr. 135/12.11.2018 și au fost avizate de Consiliul de Administrație al acestei instituții prin Hotărârea nr. 48/13.11.2018,
se precizează în Expunerea de motive.

Data propusă de intrarea în vigoarea a proiectul de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț este 1 decembrie 2018.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy