Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A fost găsit cadavrul copilului înecat în Siret

La două zile după ce un copil în vârstă de circa 11 ani a fost înghițit de apele râului Siret, pe raza municipiului Roman, trupul său neînsuflețit a fost găsit. 

Durere fără margini pentru mama băiatului înecat, ea fiind cea care i-ar fi văzut corpul fără viață plutind la suprafața apei.

Descoperirea a fost anunțată prin apel la 112 în dimineața zilei de vineri, 24 august.

„La locul indicat de apelant s-a deplasat un un echipaj de pompieri militari cu un autoturism de serviciu și o barcă pneumatică din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

Cadavrul a fost găsit în zona podului de la Gâdinți, fiind degajat și predat organelor de poliție”, precizează slt. Adrian Rotaru, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

Cadavrul a fost degajat în jurul orei 8.00.

Amintim că miercuri, 22 august, în jurul orei 17:00, o femeie a apelat 112  după ce a văzut copilul că intră în râu. Zonă este una plină de gropi, iar apa, pe alocuri, ajunge chiar şi la 4 metri. Copilul a fost căutat în apele Siretului timp de două zile, de echipaje de pompieri cu barcă și cu scafandri din cadrul ISU Neamț și ISU Bacău.

Băiatul înecat avea 11 ani și era din Trifești. La momentul producerii nenorocirii, se afla în grija unor rude și venise la scăldat împreună cu alți copii.

Dumnezeu să-l odihnească!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *