Accident cu victimă pe DN2, în localitatea Traian

Foto: T.C.

Ieri, 12 aprilie, în jurul orei 12.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 2, în localitatea Traian.
Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 59 de ani, din județul Iași, conducea un autoturism pe Drumul Național 2, din direcția Iași spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a intrat într-un podeț betonat, după care s-a răsturnat într-un șanț.”, a transmis IPJ Neamț.
În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto.
Femeia nu consumase alcool în momentul producerii accidentului. „În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, a transmis Ap. Pușcașu Georgiana – IPJ Neamț.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy