„Înviere și culoare prin ochi de copil” – Lucrări deosebite, realizate de copii, expuse în holul Primăriei Roman

În această perioadă se desfășoară în holul Primăriei Roman expoziția de lucrări cu subiect religios „Înviere și culoare prin ochi de copil”, coordonată de prof. Oana Cozma – Colegiul Național Roman Vodă.

Lucrările sunt realizate de elevii claselor pregătitoare și primare de la Colegiul Național Roman-Vodă.

Ieri, 12 aprilie, primarul municipiului Roman Leonard Achiriloaei, conducerea Colegiului, cadrele didactice organizatoare împreună cu elevii, au participat la inaugurarea oficială a expoziției.

Lucrările pot fi admirate în perioada 12 – 15 aprilie.

Suntem permanent deschiși pentru sprijinirea unor astfel de acțiuni în care spiritul creator al copiilor este transpus în lucrări artistice. În această perioadă, înaintea Sărbătorilor de Paște, astfel de activități au darul de a ne așeza în atmosfera acestor sărbători.

Felicit organizatorii pentru inițiativa de a arăta aceste lucrări și publicului care sunt sigur că va aprecia dăruirea micilor artiști de a scoate în evidență câteva clipe din spiritul Sărbătorilor Pascale.

Felicit și copiii care au creat aceste lucrări deosebite”, a precizat Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy