Accident în localitatea Horia. Minoră accidentată de un șofer beat

În ziua de 18.04.2016, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe strada Nuntaşilor din Horia a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui minor, iar conducătorul auto a părăsit locul evenimentului.teribilist-la-14-ani-un-minor-a-furat-o-masina-si-a-accidentat-o-femeie-21355
Din primele cercetări se pare că, în jurul orei 18.50, în timp ce un bărbat de 36 de ani, din Horia conducea un tractor agricol pe strada Nuntaşilor, a acroşat cu colţul stânga spate al utilajului agricol o minoră de 10 ani, care conducea din sensul opus de mers al tractorului.
După producerea accidentului, victima s-a deplasat împreună cu mama sa la domiciliu, iar conducătorul tractorului a părăsit locul accidentului fără a anunţa organele de poliţie despre producerea acestuia. Accidentul de circulaţie a fost sesizat de către mama minorei, după ce aceasta a fost preluată de o ambulanţă pentru efectuarea investigaţiilor medicale. În momentul depistării, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de până în 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Se efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy