Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Îngrijirea mormintelor eroilor, activitate prin care elevii și-au exprimat respectul față de înaintași

Primarul Laurențiu Dan Leoreanu a fost prezent marți, 19 aprilie 2016, alături de elevii școlilor romașcane care, în cadrul săptămânii „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, au dorit să-și arate prețuirea față de eroii neamului prin îngrijirea mormintelor acestora din Cimitirul „Eternitatea”.
Domnul primar a mulțumit în numele romașcanilor și al administrației publice locale tuturor elevilor de la Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teologic ”Episcop Melchisedec”, Colegiul Tehnic ”Miron Costin”, Colegiul Național ”Roman-Vodă”, Școala de Artă ”Sergiu Celibidache” și de la Scoala Gimnazială ”Al.I.Cuza” care prin această activitate și-au exprimat respectul față de sacrificiul suprem făcut de înaintașii lor.
În acest an Ziua Veteranilor de Război va fi sărbătorită în data de 28 aprilie, la Monumentul Eroilor din Cimitirul „Eternitatea”, începând cu ora 9:30.

 

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *