Accident la Horia cu victime încarcerate și un deces

accident-horia

Un grav accident s-a produs în urmă cu puțin timp în localitatea Horia din județul Neamț . Un autoturism Alfa Romeo, cu numere de Argeș, a intrat într-un plop de pe marginea drumului la ieșirea din Horia spre Piatra-Neamț. În urma impactului o persoană a decedat și alte două au fost grav rănite.

„Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 36 de ani din Roman, conducea un autoturism pe DN15 D, având direcția de mers Roman – Piatra Neamț, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile intrând în coleziune cu un copac aflat pe marginea drumului.
Se fac cercetări de ucidere și vătămare corporală din culpă” – a declarat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

În mașină se aflau trei persoane care au rămas încarcerate. Pe locurile din față se aflau șoferul de 36 de ani și o femei de 32 de ani și pe bancheta din spate, o fată de 11 ani.

„Toate cele trei persoane erau încarcerate. Persoana din dreapta, o femeie de 32 de ani, a decedat iar șoferul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spitalul Roman. Acesta a fost preluat fără puls, aflându-se în stop cardio-respirator. În spate, fata lor, în vârstă de 11 ani, conștientă, preluată cu multiple traumatisme.
Au participat la misiune un echipaj de descarcerare Roman, o ambulanță SMURD și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Roman – a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Andrei Grancea

12527679_1020163271388608_1544317714_n

Sursa: stiri-neamt.ro

Comunicat ISU Neamț:

”Sâmbătă, 20.02.2016, la ora 13:18, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că un autoturism s-a lovit de un plop aflat pe marginea DN15D, la ieşirea din localitatea Horia. În autoturism au rămas încarcerate trei persoane, cele două aflate pe locurile din faţă fiind inconştiente. La locul indicat s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Impactul cu plopul era partea dreaptă a autoturismului,acesta practic curbat după plop. Pompierii au început manevrele pentru descarcerare şi au scos din autoturism şoferul, în vârstă de 36 de ani, aflat în stop respirator (avea puls dar nu respira), apoi pasagerul din spate, o fată în vârstă de 11 ani. Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital. Din nefericire, pasagera din dreapta, în vârstă de 32 de ani, a fost declarată decedată la faţa locului. Misiunea pompierilor a fost îngreunată de construcţia autoturismului (în două portiere) şi de poziţia în care a rămas autoturismul după impact.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy