Actiune TISPOL – TRUCK&BUS

Începând cu data de 11.02.2011, timp de o saptamana, Organizatia Politiilor Rutiere din Europa (TISPOL), la care România este parte, desfasoara activitati specifice pe liniile TRUCK&BUS, activitati stabilite prin Programul Operatiunilor Europene 2013.
Astfel politistii rutieri nemteni vor desfasura activitati in vederea combaterii accidentelor de circulatie in care au fost implicati conducatorii autovehiculelor care transporta marfuri (peste 3,5t.) si persoane (peste 9 locuri).
In anul 2012 pe raza judetului au avut loc patru accidente de circulatie grave, comise cu vinovatia conducatorului autovehiculului destinat transportului rutier de marfă, soldate cu 2 persoane decedate si 4 rănite grav. Accidentele s-au produs pe DN 15D ( cauza la două accidente a fost nereducerea vitezei si neacordare de prioritate), DN2-E85 (adormire la volan) si pe drumul comunal din com. Podoleni. In acceasi perioada, conducătorii autovehiculelor destinate transportului rutier de persoane au fost implicati în trei accidente de circulatie, soldate cu 3 răniti grav si 6 raniti usor. Accidentele s-au produs pe raza mun.Piatra Neamt (neacordare prioritate pietoni), mun.Roman ( nerespectarea distantei în mers) si orasul Bicaz ( neasigurare la schimbarea directiei de mers).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy