Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța traficului rutier și prevenirea faptelor cu violență

La data de  4 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț și jandarmii nemțeni au acționat pe raza municipiului Piatra-Neamț, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și a faptelor cu violență.

Totodată, în noaptea de 5 spre 6 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, cei din cadrul Poliției municipiului Roman, alături de jandarmi au continuat să acționeze, pe raza de competența a secției.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate peste 50 sancțiuni contravenționale, fiind legitimate peste 200 de persoane și fiind efectuate verificări la aproximativ 150 de vehicule.

Ca și sancțiuni complementare, polițiștii au reținut 3 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare. 

Efectivele de ordine publică au efectuat verificări și la operatorii economici, aceștia fiind instruiți cu privire la comercializarea produselor alcoolice sau de tutun minorilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy