Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Activităti de prevenire în unitătile de învătământ

Politistii de prevenire, de proximitate si de circulatie au continuat activitătile de informare si pregătire antivictimală a elevilor din unitătile de învătământ din judet.
Principalele teme de dezbatere au fost prevenirea victimizării minorilor în cazul infracțiunilor de furt si a celor cu violentă, dar si prevenirea implicării acestora în accidente rutiere.
Pe marginea unui material intitulat ”Arta de a nu deveni o victimă”, polițiștii au dezbătut aspecte ce tin de factorii care îi determină pe elevi să adopte un comportament delincvent, consecințele săvârșirii unor astfel de fapte, dar și răspunderea penală în cazul minorilor care au săvârșit infracțiuni.
Au fost distribuite materiale cu caracter preventiv și a fost vizionat filmul educativ ”Unde-i lege, nu-i tocmeală”, pe marginea căruia au avut loc discuții interactive între polițiști și elevi.
Politistii vor continua aceste activităti de prevenire în unitătile de învătământ
din judetul Neamt.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *