Atenţionare de călătorie – Ninsori in Olanda

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români aflaţi în Olanda sau care urmează să călătorească în această ţară că, în urma ninsorilor, circulaţia rutieră şi feroviară din Olanda este afectată, în particular în zona Randstad (Amsterdam – Haga – Utrecht – Rotterdam).
Cetăţenii români care intenţionează să se deplaseze în această zonă cu maşina sunt sfătuiţi să îşi echipeze autovehiculul cu anvelope de iarnă şi să fie pregătiţi pentru eventuale blocaje în trafic şi absenţa deszăpezirii pe numeroase rute. Pentru informaţii actualizate privind starea drumurilor, puteţi consulta site-ul internet al asociaţiei automobiliştilor (www.anwb.nl).
Numărul de trenuri a fost redus şi există un risc ridicat de întârzieri. Persoanele care urmează să se deplaseze cu trenul sunt sfătuite să consulte agenţia feroviară olandeză (www.ns.nl) pentru informaţii la zi privind rutele afectate.
În prezent, cursele aeriene nu sunt afectate în mod semnificativ, însă este recomandabil să consultaţi linia aeriană cu care urmează să zburaţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy