Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Adevărul despre podul de la Luțca

O nouă tentativă de manipulare media marca tvmneamt, ”Podul de la Luțca”.

Recent un nou subiect menit să denatureze adevărul a fost lansat pe un site din Neamț. Mai precis se critică din toate puterile faptul că lucrările la un pod din Neamț vor fi gata de abia în 2022.

Sub sloganul ”Fapte, nu vorbe!” Ionel Arsene a castigat al doilea mandat de presedinte al CJ Neamt. Sloganul a fost tradus la un moment dat in ”Fapte nu, vorbe!”. Si asta se poate vedea si din povestea podului de la Luțca ……..
Ei bine, sperantele platitorilor de taxe si impozite din comuna Sagna sunt spulberate chiar de Arsene, omul cu sloganul ”Fapte, nu vorbe!”. Mai au de asteptat mult si bine…..podul va fi redeschis tocmai in 2022
” spune cu patos autorul articolului pe care puteți să îl citiți integral aici.

Acum, ca să ne amuzăm, haideți să vedem ce scria același autor în 2019 când publica un articol pe care încasase bani de la Consiliul Județean Neamț (click aici pentru articol).

Cel mai important contract de investiții în infrastructura rutieră din istoria Consiliului Județean Neamț a fost semnat astăzi de către președintele Ionel Arsene……o lucrare importantă este reabilitarea podului de peste râul Siret, care face legătura între localitățile Luțca și Sagna……Astfel, aproximativ 90% din infrastructura rutiera adminiatrata de CJ Neamt, va fi modernizata in urmatorii 2-3 ani.”, anunța același autor în anul 2019.

Mai concret, autorul de la tvmneamt spunea în 2019, într-un articol plătit de CJ Neamț, că totul este frumos și vor dura lucrările 2-3 ani adică până în 2022 și acum e revoltat că podul se va termina ”tocmai” în 2022.

Nu vedem o problemă în a critica ceva ce ai promovat altădată, dar să anunți în 2019 cititorii că lucrările pot dura până în 2022 și în 2021 să fii intrigat că durează până în 2022 e cel puțin de amuzant.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *