Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„N-avem canalizare, dar vrem piste pentru bicicliști” – o localitate din Neamț se „modernizează”

Foto cu caracter ilustrativ

Se pare că prioritățile celor de la conducere sunt făcute să ne surprindă. O localitate din județul Neamț (Săbăoani), nu dispune de o rețea de canalizare completă, însă principala grijă a celor care se ocupă în acest moment de proiectele de modernizare este să construiască piste pentru bicicliști în comună.

Ca și cum nu ar fi suficient cât suntem de „înapoiați” la domeniul infrastructură, ne permitem să aruncăm cu banii pe geam, că doar avem de unde.

Iată cât de bine cunosc actualii guvernanți nevoile oamenilor din teritoriu și cât de conectați sunt ei la realitate!

Planul lor este să transforme PNRR-ul într-o altă ANEXĂ 7.03, prin care banii europeni să fie împărțiți pe algoritm politic. Uită însă esențialul! Sunt banii românilor, nu ai lor!”, a transmis Remus Munteanu pe pagina sa oficială de Facebook.

Așadar, localnicii își pot face liniștiți nevoile în fundul curții, apoi să meargă trufași cu bicicletele la plimbare pe noua pistă ce va fi în localitate.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *