Administrat de un nemțean, Hotelul Doriana de pe coasta Mării Adriatice așteaptă turiștii din Neamț

Hotelul de 3 stele Doriana, cu 60 de camere, situat în Caorle – provincia Veneția, pe coasta Mării Adriatice din Italia, este o afacere de succes cu un manager originar din Piatra-Neamț.

E o destinație de vis și, mai mult decât atât, administratorul Alexandru Valica nu a uitat de unde a plecat. Afacerea a oferit locuri de muncă pentru cel puțin 10 persoane din Neamț.

Hotelul Doriana este situat la o aruncătură de băț de plaja cu nisip fin De Levante. E un loc de cazare ideal pentru un sejur în stil venețian, ce clar va cuceri orice turist.

Dacă aveți drum în zonă sau vă programați o vacanță în Italia, mai ales că începe curând sezonul concediilor, vă recomandăm cazarea la Hotel Doriana din Caorle.

La dispoziția clienților incluse în preț sunt: ​​serviciul de plajă cu umbrelă de soare și șezlonguri. În fiecare zi se organizează activități pe plajă. Acestea includ gimnastică de dimineață, cursuri de fitness și gimnastică acvatică. De asemenea, puteți beneficia gratuit de serviciul de baby sitting și puteți folosi terenurile de volei pe plajă și tenis de plajă. Parcarea este gratuită pentru toți oaspeții. Mai puteți beneficia de serviciu gratuit de biciclete, restaurant, bar cu terasă și ceva deosebit, la Hotel Doriana se face mâncare fără gluten.

Hotelul Doriana pune la dispoziție 45 camere confortabile de diferite tipuri, toate dotate cu balcon, aer condiționat, frigider, seif, televizor, telefon, WI-FI, cabină de duș etc. Suplimentar, la cererea clienților, se pot face și asigurări de călătorie și se pot da bilete de avion cu plecare din Iași, Cluj și București.

Mai multe detalii pe www.hoteldoriana.it și pe Facebook sau Alexandru Valica 0040783004313

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy