Reparații capitale pe Strada Olteniei: „Așa cum am promis, fiecare zonă din municipiul nostru va fi rând pe rând modernizată”

După cum știți la nivelul municipiului Roman există un amplu program de sistematizare a zonelor, care implică lucrări de amenajare a căilor de acces pietonale, a străzilor sau a parcărilor de reședință.

În aceste zile, am fost prezent în teren, alături de colegii din departamentele tehnice, într-o nouă zonă a orașului, pentru a monitoriza calitatea lucrărilor, pentru a impune respectarea standardelor și a discuta cu romașcanii.

De această dată, vizată a fost strada Olteniei, unde au loc reparații capitale la trotuarele aflate pe ambele sensuri. Până la acest moment s-a intervenit pe toată lungimea acestei străzi, cu înlocuirea bordurilor, turnarea stratului suport și a stratului de mixturi asfaltice.

Am cerut echipelor de intervenție să acorde o atenție deosebită accesului către fiecare proprietate și să se consulte, de fiecare dată cu proprietarii. Așa cum am promis, fiecare zonă din municipiul nostru va fi rând pe rând modernizată, intervenind conform planului investițional asumat, în funcție de priorități sau de sesizările primite direct de la cetățeni.”, a transmis Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy