Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

AJOFM Neamț: 686 de joburi vacante, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Județeană a pentru Ocuparea Fortei de Muncă Neamț a organizat la nivel județean, azi, 19 octombrie 2018, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Au participat 76 de agenți economici (32 la Piatra-Neamț, 32 la Roman și 12 la Tg Neamț) care au oferit 686 de locuri de muncă vacante.

Principalele ramuri de activitate în care au fost oferite locurile de muncă sunt: fabricarea articolelor de îmbracăminte, servicii (în meserii ca vânzător, ospătar, barman, patiser, bucătar, șofer), asigurări, constructii și industria mobilei.

Cele mai multe locuri de muncă au fost oferite în municipiul Piatra-Neamț (308), următorul fiind municipiul Roman (289) și orasul Tg. Neamț (89). Au participat un număr de 536 de persoane, 237 la Piatra-Neamț, 190 la Roman și 109 la Tg Neamț.”. a transmis Daniel Chirilă, director executiv AJOFM Neamț.

Ca urmare a acestei acțiuni, un număr de 31 de persoane au fost angajate pe loc și 192 au fost selectate în vederea încadrării.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *