Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Percheziții în Neamț, la persoane acuzate de furturi din societăți comerciale și deținere ilegală de arme neletale

Neamțul s-a numărat ieri printre județele percheziționate de polițiști pentru infracțiuni de deținere ilegală de arme neletale și furturi din societăți comerciale.

Ieri dimineață, polițiștii din Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 11 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și deținere ilegală de arme neletale, din județele Neamț, Vrancea și Călărași.

Polițiștii au pus în aplicare 9 mandate de aducere, iar persoanele depistate au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

La activități au participat polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, arme, explozivi si substanțe periculoase, investigarea criminalității economice, ordine publică, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *