Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Romașcani condamnaţi la închisoare, identificați și încarceraţi de poliţişti

Un bărbat de 43 de ani şi o femeie de 31 de ani au fost condamnaţi pentru comiterea de infracţiuni.

La data de 17 octombrie 2018, poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Roman, au depistat 2 persoane, un bărbat de 43 de ani şi o femeie de 31 de ani, ambii din Roman, care posedau mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Roman la executarea unei pedepse privative de libertate de 1 an şi nouă luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, reţinându-i-se faptul că în ziua de 09.04.2017, la ora 11:40, a fost depistat de către un echipaj de poliţie pe raza municipiului Roman în timp ce conducea un autovehicul fără a deţine permis de conducere valabil.

Faţă de femeie, Judecătoria Roman a dispus executarea unei pedepse privative de libertate de opt luni de închisoare şi 3000 de lei amendă penală, pentru comiterea infracţiunii de furt. Aceasta, în cursul anilor 2013 – 2014 a sustras din diferite unităţi de alimentaţie publică de pe raza municipiului Roman produse alimentare, produse cosmetice şi produse electronice.

Poliţiştii i-au condus şi încarcerat pe amândoi la Penitenciarul Bacău.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *