AJOFM organizează Bursa Locurilor de Muncă

ajofm

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț va organiza joi, 14 aprilie 2016, Bursa generală a locurilor de muncă, activitate ce se va desfășura in Piatra -Neamț la sala de sport a Colegiului National ”Calistrat Hogas” din str. Alexandru cel Bun, nr. 19, în Roman la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46 iar în Târgu Neamț la sediul Agenției locale din str. Ștefan cel Mare, nr. 66, începând cu ora 9.

Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru angajatorii care au locuri de muncă vacante să facă o selecție a candidaților în mod profesionist și îi invităm la sediile Agențiilor locale din cele 3 orașe pentru a obține mai multe informații.
Următoarea acțiune planificată de acest fel este destinată absolvenților si se va desfășura în data de 20 octombrie 2016, în locații ce vor fi anunțate din timp.
AJOFM Neamț poate organiza la nivel local, la cererea pieței muncii, și alte burse pe diverse meserii și sectoare de activitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy