Alessandro Mucea din Cotu Vameș, revelația de la SuperStar. Moment emoționant pe scenă, în LIVE-uri

La doar 18 ani, tânărul Alessandro Mucea din Cotu Vameș, Neamț este deja un mare artist și un munte de emoție transmisă prin muzică ce a cucerit jurații și publicul emisiunii SuperStar difuzate de PRO TV. Superstar România a debutat în toamna anului 2021 şi îi are ca juraţi pe patru dintre cei mai cunoscuți muzicieni ai României: Carla’s Dreams, Smiley, Marius Moga şi Raluka.  

În luna septembrie, Alessandro urcat prima dată pe scena de la „SuperStar”, acolo unde a interpretat melodia „La Boheme” a lui Charles Aznavour. I-a convins din prima clipă pe jurații care l-au trimis în etapa următoare.

Cu 1.5 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube al emisiunii, interpretarea lui Alessandro din audiții este cel mai popular material difuzat în cadrul SuperStar.

Deși a pornit în concurs timid, cu o lipsă de încredere în el însuși și cu o poveste de viață impresionantă, Alessandro a reușit pe parcursul competiției să își regăsească adevărata valoare. Îi plac foarte mult baladele și melodiile în limba franceză și este cel mai mare critic al său. Cei mai mari susținători sunt profesoara de canto și frații lui. Este recunoscător tuturor celor care îl susțin și spune că mesajele de încurajare pe care le primește îi dau încredere să meargă mai departe.

Prima gală live a emisiunii a avut loc miercuri, 1 Decembrie, când zece concurenţi au cântat pentru calificarea în etapa următoare. Numai opt dintre ei au convins publicul, printre care s-a numărat și Alessandro.

Alessandro Mucea a fermecat publicul în prima gală LIVE cu piesa lui Michael Jackson ”She’s Out of My Life”. După momentul de pe scenă, Alessandro Mucea i-a ridicat pe cei prezenți în sală în picioare.   

Următoarele ediţii live vor avea loc pe 3, 10 şi 17 decembrie. Marele câştigător al emisiunii Superstar România 2021 se va afla în ultima gală live, care va avea loc pe 17 decembrie 2021. 

Ei sunt cei 8 concurenți care au trecut mai departe în următorul LIVE, de pe 3 decembrie.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy