A amenintat-o, ca sa-i fure drujba

Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Gâdinţi au reținut, ieri 15 ianuarie, un tânăr de 25 de ani, din Roman bănuit că în data de 14.01.2015, ar fi deposedat prin acte de violenţă şi ameninţare o femeie de 36 de ani, din Gâdinți de o drujbă.

În urma cercetărilor s-a constatat că, în data de 14.01.2015, în jurul orei 11.30, în timp ce femeia se deplasa împreună cu fiul ei de 16 ani cu un atelaj hipo pe drumul comunal, în apropierea DN 15D, s-au întâlnit cu tânărul de 25 de ani, care a sustras din căruţa femeii o drujbă. Acesta a încercat să fugă de la faţa locului, însă din urmă a fost ajuns de persoana vătămată care a prins drujba cu o mână, dar tânărul a îmbrâncit-o și a amenințat-o, sustrăgându-i bunul.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiuni de tâlhărie, tânărul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy