Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Amenzi mai mari, începând cu luna martie, pentru cei care nu păstrază curățenia pe domeniul public

foto cu caracter demonstrativ

foto cu caracter demonstrativ

Curățenia în oraș este o responsabilitate a Primăriei, însă menținerea ei este o responsabilitate comună. Odată cu încălzirea vremii, au apărut deja unele persoane care, fie în parcuri, sau pe băncile de pe domeniul public, aruncă pe jos cojile de semințe, ambalajele sau mucurile de țigară.

„Am cerut Poliției Locale să monitorizeze toate aceste zone, iar cei prinși vor fi amendați. Amenda este de 250 de lei, iar din martie va fi între 500 și 1.000 de lei. La fel se va proceda și cu stăpânii de câini care nu au înțeles că este de datoria lor să strângă mizeria lăsată în urmă de animale. În plus, am organizat la nivelul instituției mai multe echipe, care să monitorizeze modul în care se efectuează salubritatea în municipiu.
Mai fac un apel și la dumneavoastră să încercăm cu toții să menținem curățenia și să îi taxăm pe cei care nu pot dovedi că au cei 7 ani de acasă. Sunt adeptul corectării problemelor cu vorba bună, dar, dacă aceasta nu dă roade, atunci vom merge pe sancționarea cu amendă a tuturor celor care murdăresc orașul nostru.”,
a precizat primarul Lucian Micu.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *