Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Animale arse de vii într-un incendiu. Persoane intoxicate cu fum și cu atacuri de panică

Actualizare: Ca urmare a producerii acestui incendiu, au ars adăpostul de animale cu suprafața de aproximativ 150 metri pătrați, depozitul de furaje cu suprafața de cca. 70 metri pătrați, 3 tone de fân și cca. 500 kg porumb știuleți. SVSU Brusturi a sprijinit forțele profesioniste, în operațiunile de stingere, cu patru voluntari. În urma acestui incendiu au rezultat 3 animale mari, decedate, fiind salvate 2 animale mari și 180 de animale mici. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost ,,scurtcircuit la un conductor electric defect”.

Un incendiu a izbucnit astăzi, 13 martie, în jurul orei 15:00, în satul Poiana din comuna Brusturi.

Potrivit primelor informații, flăcările au acaparat un adăpost pentru animale și un depozit de furaje. La locul evenimentului s-au deplasat inițial doi ofițeri și 10 subofițeri din cadrul Detașametului de pompieri Târgu Neamț, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Forțele au fost suplimentate cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț.

Din primele date de la locul evenimentului, furnizate de ISU Neamț, sunt trei animale decedate (un cal și doi viței), însă mai sunt și alte animale cu arsuri pe o suprafață mare a corpului.

De asemenea, echipajul de paramedici SMURD a acordat îngrijiri medicale la două persoane cu atac de panică și intoxicate cu fum. Victimele au refuzat transportul la spital. Adăpostul de animale avea o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați.

Animale arse de vii într-un incendiu

Animale arse de vii într-un incendiu (sat Poiana, comuna Brusturi)

Publicată de Ziar Roman pe Miercuri, 13 martie 2019

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *