Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Armă de vânătoare cu lunetă și dispozitiv de vedere pe timp de noapte confiscate de polițiști

La data de 25 iulie 2018, poliţiştii Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Neamţ au depistat în trafic un bărbat, de 32 de ani, din Rediu, care conducea un autoturism pe DN 15C, din localitatea Dobreni.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în interiorul autoturismului, o armă de vânătoare cu lunetă, 12 cartuşe calibru 243 WIN, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte şi 8 acumulatori.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că bărbatul de 32 de ani deține în mod legal permis de port-armă și este membru al Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi „Ursul Brun’’, din localitatea Roznov.

Polițiștii au indisponibilizat în vederea confiscării arma de vânătoare,  muniția și dispozitivului de vedere pe timp de noapte, iar bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *