Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Atenție! Două străzi din Roman vor avea sens unic

Primăria municipiului Roman  aduce la cunoștință faptul că, în urma dezbaterilor din comisia de circulație rutieră din ședința din luna martie, s-a luat decizia înființării a încă două sensuri unice pe străzile aglomerate din oraș, pentru a fluidiza traficul și pentru a oferi siguranță participanților la trafic.

Astfel, începând de miercuri, 10 aprilie, se va institui sens unic pe strada Ion Ionescu de la Brad, dinspre strada Bradului înspre strada Sucedava. De asemenea, strada 1 Mai va avea sens unic dinspre strada Sucedava spre strada Ștefan cel Mare.


„Reamintim faptul că, după analizarea traficului pe E85, în zona Gării, comisia de circulație de la nivelul municipiului Roman a venit cu o soluție menită să ajute la fluidizarea traficului de intrare/ieșire din oraș, precum și de a oferi o mai mare siguranță participanților la trafic. Astfel, săptămâna trecută, a fost montat un nou semafor, care asigură timpi pentru cei care vor să facă, la stânga, spre Mihai Viteazu, concomitent cu traficul deschis dinspre Iași. De asemenea, la culoarea verde a semaforului dinspre Bacău, banda întâi dinspre Iași va avea culoarea verde. Pentru a se evita producerea de accidente, s-a introdus indicator rutier de interzis stânga pentru cei care vin dinspre Pompieri și vor să intre la Gară. În schimb, cei care vor să intre în parcarea de la Gară vor putea merge până în sensul giratoriu de la Roman Value Centre, iar de acolo se vor întoarce spre Autogara, de unde pot ajunge în siguranță în parcarea de la Gară.”, se precizează în informarea transmisă de Primăria municipiului Roman
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *