Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tragedie la Spitalul din Roman. O femeie și-a pus capăt zilelor aruncându-se pe geam

Marți, 9 aprilie, o femeie și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul al doilea al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Femeia era din Iași, avea vârsta de 54 de ani și era internată la Spitalul din Roman.

„Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției mun Roman au fost sesizați de către cadrele medicale cu privire la faptul că o femeie s-a aruncat în gol de la et II al secției unde era internată. Din păcate, în urma impactului cu solul a intervenit decesul. Polițiștii criminaliști și de investigații criminale care au efectuat cercetarea la fața locului au stabilit ca este vorba despre o femeie de 54 de ani, din Iași. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În cauza cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă) pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările care au condus la decesul persoanei respective.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *