Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ATENȚIE! Transport agabaritic spre Roman

Transport agabaritic pe ruta Borș II PTF – Roman (DJ207B)

În perioada 27.02.2021 – 08.03.2021 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Borș II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – Aleșd – DN1 – Capușu Mare – DN1 – A3 – DN1F – Centura Apahida Vâlcele – DN1C – DEJ – DN17 – Bistrița– DN17 – Vatra Dornei – DN17 – Gura Humorului – DN17 – Varianta de Ocolire Suceava (DN2P) – DN2 – Intersecție DN2 – DJ207B (Roman).

Vehiculul transportă o construcție metalică.

Lațimea maximă a vehicului este 3,40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

„Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfasurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.”, a transmis CNAIR.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *