Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bac 2019/Proba de competențe într-o limbă străină: un elev eliminat, 38 nu s-au prezentat

Absolvenții de clasa a XII-a continuă examenul de bacalaureat miercuri și joi cu proba de evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C).

În judetul Neamt  au fost înscriși 3140 candidați  pentru  susținerea  probei C, din care au fost prezenti 3101. Un candidat a fost eliminat, iar 38 au absentat.

Rezultatele la proba C sunt prezentate centralizat, la nivelul județului Neamt, după cum urmează:

Probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie, încep pe 1 iulie, cu examenul la Limba şi literatura română – Ea), proba obligatorie a profilului – Ec) – pe 3 iulie, iar ultima probă scrisă – ceala alegere a profilului şi specializării Ed) – se va desfăşura pe 4 iulie.

Afişarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00) şi este urmată de depunerea eventualelor contestaţiilor. (între orele 12:00 – 16:00)

Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate eventualele contestaţii, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *