Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Evaluarea Națională 2019: 59 de elevi nemțeni, absenți la prima probă

Astăzi, 18 iunie,  între orele  9:00-11:00,  absolvenții  claselor a VIII-a au susținut proba scrisă la Limba și Literatura română, în cadrul Evaluării Naționale 2019.

foto cu caracter ilustrativ

În judetul Neamt au absolvit 4.536 de elevi, dintre care au fost înscriși pentru susținerea examenului de Evaluare Națională 4.163 de elevi, prezenți pentru susținerea probei de Limba și Literatura română au fost 4.104 elevi, înregistrându-se 59 de absenți. În această sesiune de examen, la nivelul județului Neamt, au fost înregistrate șapte cazuri speciale, care au necesitat adaptarea condițiilor de examen, conform metodologiei în vigoare. Nu a fost niciun elev eliminat din examen. Examenul s-a desfășurat în condiții optime, fărăa fi constatate probleme majore de ordin tehnic sau organizatoric.”, a transmis inspectorul școlar general adjunct prof. Ioan Milea, președintele Comisiei județene de Evaluare Națională Neamț.

Joi, 20 iunie, are loc următoarea probă scrisă, la matematică, Primele rezultate ale examenului vor fi comunicate marţi, 25 iunie, până la ora 12:00, iar contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *