Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat pus pe scandal, reținut de polițiști

Poliţiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, din Ghindăoani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 26 mai 2019, poliţiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina, au fost sesizaţi de către un bărbat de 43 de ani, din Bodești, despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în timp ce se afla se afla pe terasa unui local din Bodești, pe fondul unui conflict,  un bărbat de 42 de ani, din Ghindăoani ar fi lovit cu pumnii doi bărbați de 43, respectiv 62 de ani, ambii din Bodești. Având în vedere acțiunile acestuia, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

  • articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *