Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Încarcerat pentru infracțiuni rutiere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au depistat un bărbat de 38 de ani, condamnat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis.

La data de 24 mai 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Roznov, au depistat un bărbat de 38 de ani, din Roznov, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an și patru luni pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis.

În fapt, la data de 2 noiembrie 2017, acesta a condus un autoturism pe DJ 156 D, în localitatea Piatra Șoimului, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere, fiind depistat de polițiști.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea încarcerării.

  • articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *