Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat reținut după ce a furat din fostul Spital de Psihiatrie Roman

Actualizare: La data de 29 august 2018,  instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile a bărbatului din Roman carea  a sustras mai multe bunuri (calorifere şi piese de instalaţie sanitară), din interiorul fostului Spital de Psihiatrie Roman,  sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Bărbatul a fost încarcerat de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Neamţ.

La data de 28 august 2018, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roman au reţinut un bărbat de 37 de ani, din Roman, bănuit de furt calificat.

Acesta a fost încarcerat  pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În fapt, la data de 23 august 2018, bărbatul a fost depistat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Roman în timp ce sustrăgea mai multe metale feroase (calorifere şi piese de instalaţie sanitară), din interiorul fostului Spital de Psihiatrie Roman, clădire administrată de Primăria Roman.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de către polițiști.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *