Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Facebook lansează în lumea întreagă serviciul de conținut video Watch

Compania Facebook va extinde în lumea întreagă serviciul de conţinuturi video Watch, lansat deja în SUA de peste un an.

În urmă cu un an, Facebook anunţa cea mai amplă incursiune pe piaţa produselor de televiziune prin extinderea unui serviciu video care să difuzeze o gamă variată de evenimente sportive sau diferite emisiuni de divertisment, live ori înregistrate, utilizatorii fiind încurajați să comenteze pe marginea lor.

Să urmăresti o emisiune nu trebuie să fie o activitate pasivă. Poate fi o ocazie să împărtășești o experiență și să aduci la un loc oameni care au aceleași interese. (…) Watch este un loc în care să descoperiți la ce show-uri se uită prietenii voștri și să urmăriți emisiunile și producătorii voștri preferați și să vă alăturați grupurilor de persoane cărora le plac aceleași emsiuni și, în cele din urmă, să creați comunități. Sper ca Watch să găzduiască o arie largă de show-uri TV, de la la reality sau comedii, până la competiții sportive”, a precizat Mark Zuckerberg, directorul companiei.

Serviciul ar trebui să permită utilizatorilor să propună noi materiale video, dar să şi găsească ultimele video clasate pe teme, să salveze unele conţinuturi, să le schimbe cu creatorii şi astfel să interacţioneze.

Am creat acest produs pentru ca utilizatorii să nu se mai afle într-o logică a consumului pasiv al spectacolelor video, ci şi să poată participa. Sperăm că vor avea sentimentul că au petrecut un moment de îmbogăţire sufletească”, a explicat Fidji Simo, vicepreşedintele responsabil cu secţia video şi publicitate.

Surse: hotnews.ro, agerpres
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *