Barbatul care folosea metoda „Imprietenire” a fost arestat

În ziua de 16.01.2015, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Săbăoani, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Progresului din localitate, un autoturism marca VW de culoare neagră, fiind bănuit că ar fi folosit la săvârșirea unor infracțiuni. S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, un bărbat de 31 de ani, din Săbăoani, iar în urma verificării documentelor auto, s-a constatat că numerele de înmatriculare erau expirate.

Totodată au fost sesizați polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Girov și Costișa, care efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor, ce în cursul săptămânii trecute au sustras sume de bani din locuința mai multor persoane. În urma extinderii cercetărilor, bărbatul depistat este bănuit că, sub motivul că împarte ajutoare din partea Uniunii Europene, în data de 15.01.2015 ar fi sustras din locuința unei femei de 82 de ani suma de 5500 de lei iar în data de 11.01.2015 ar fi pătruns în locuința unei femei de 78 de ani, din Dornești, de unde a sustras suma de 4100 de lei.

Polițiștii au reunit cauzele în care bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, iar în data de 17.01.2015 acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț luând măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy