Parinti cercetati pentru ucidere si vatamare

În urma unui incendiu produs vineri, în jurul orei 17.00, la o locuință din localitatea Doljești, un minor de un an și patru luni a decedat în urma arsurilor suferite și o minoră de trei ani s-a intoxicat cu dioxid de carbon, fiind în supravegherea medicilor.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că la data de 16.01.2015, în jurul orei 16.15, minorii au fost lăsaţi singuri într-o cameră de locuit, iar pe fondul nesupravegherii din partea părinţilor, unul din cei doi copii s-a jucat cu o sursă de foc, posibil lumânare, de la care s-au aprins materialele textile ce se aflau pe patul din cameră. Flăcările s-au extins apoi în restul camerei, cei doi minori fiind evacuaţi din cameră de către tatăl acestora, un bărbat de 37 de ani, care împreună cu o altă persoană au reuşit să stingă flăcările cu ajutorul unei surse de apă.

În urma incendiului, ambii minori au fost transportaţi la Spitalul Municipiului Roman, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar minorul de un an și trei luni datorită leziunilor corporale grave suferite a fost preluat de către un echipaj SMURD, fiind transferat cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” Secţia arşi – Bucureşti, unde în data de 17.01.2015, în jurul orei 06.00 a decedat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere și vătămare corporală din culpă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy