Bataus cautat de politisti

Postul de Politie Boghicea – Sectia nr. 7 Politie Rurală Roman a fost sesizat, prin 112, în ziua de 20 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, despre faptul că M. Sorin, de 28 de ani, din comuna Boghicea, judetul Neamt, a provocat scandal, într-un bar din comună, proferând injurii și cuvinte jignitoare persoanelor prezente, a distrus mai multe bunuri și i-a agresat pe A. Adrian, de 40 de ani și B. Cristian, de 34 de ani, ambii din comuna Boghicea, judetul Neamt.
Politistii s-au deplasat la fata locului si au stabilit că M. Sorin, fiind sub influenta băuturilor alcoolice, a tulburat grav liniștea și ordinea publică, proferând injurii și cuvinte jignitoare la adresa clientilor din bar. Suspectul i-a lovit pe A. Adrian si B. Cristian si a provocat distrugeri în bar, unde a răsturnat mesele și a rupt două scaune din plastic, a răsturnat scaune tapițate, spărgând de pardoseala barului mai multe sticle de bere, sticle de vin și scrumiere ce se aflau pe mese.
A. Adrian a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Politistii desfăsoară activităti de căutare a suspectului, acestuia întocmindui- se dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si distrugere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy