Traficanti de carne vie, incarcerati in Neamt

În data de 19 septembrie 2012, la sediul Politiei municipiului Roman s-au prezentat S. Mihai, de 49 de ani si B. Romeo, de 31 de ani, ambii din municipiul Roman, care posedau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.
La data de 17 septembrie a.c., Tribunalul Neamt a emis pe numele lui S. Mihai un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane si de minori, iar pe numele lui B. Romeo, un mandat cu pedeapsa închisorii de 3 ani pentru comiterea aceleiasi fapte.
În fapt, s-a retinut că în perioada 2003 – 2006, cei doi împreună cu o altă persoană, în baza unei întelegeri prealabile, au recrutat, prin înselăciune, 7 persoane de sex feminin, majore si minore, din judetul Neamt, pe care le-au cazat într-un imobil din Roman si prin amenintări si acte de violentă, le-au exploatat sexual, atât în tară cât si în străinătate.
Cei doi bărbati au fost încarcerati în Centrul de Retinere si Arestare Preventivă Neamt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy