Victima unui accident rutier, produs în data de 1 septembrie, a decedat

B. Paul, de 46 de ani, din municipiul Bacău – victima unui accident rutier înregistrat în seara de 1 septembrie a.c., pe DN 2, în afara localitătii Traian, comuna Săbăoani, judetul Neamt a decedat la data de 19 septembrie a.c., din cauza agravării leziunilor suferite.

Vă reamintim că în seara de 1 septembrie 2012, în jurul orei 21.10, pe DN 2, în afara localitătii Traian, comuna Săbăoani, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane si rănirea gravă a alteia.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Ionel, de 42 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe D.N. 2, pe sensul de mers Suceava – Roman, în afara localitătii Traian, din cauza neatentiei în conducere a pierdut controlul asupra directiei, a pătruns pe acostamentul consolidat din dreapta directiei de circulatie, a intrat în tangaj, apoi a virat brusc stânga, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de B. Paul, de 46 de ani, din municipiul Bacău, pe sensul de mers Roman – Iasi.

Din accident a rezultat decesul lui A. Ionel si rănirea gravă a lui B. Paul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy