Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Victima unui accident rutier, produs în data de 1 septembrie, a decedat

B. Paul, de 46 de ani, din municipiul Bacău – victima unui accident rutier înregistrat în seara de 1 septembrie a.c., pe DN 2, în afara localitătii Traian, comuna Săbăoani, judetul Neamt a decedat la data de 19 septembrie a.c., din cauza agravării leziunilor suferite.

Vă reamintim că în seara de 1 septembrie 2012, în jurul orei 21.10, pe DN 2, în afara localitătii Traian, comuna Săbăoani, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane si rănirea gravă a alteia.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Ionel, de 42 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe D.N. 2, pe sensul de mers Suceava – Roman, în afara localitătii Traian, din cauza neatentiei în conducere a pierdut controlul asupra directiei, a pătruns pe acostamentul consolidat din dreapta directiei de circulatie, a intrat în tangaj, apoi a virat brusc stânga, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de B. Paul, de 46 de ani, din municipiul Bacău, pe sensul de mers Roman – Iasi.

Din accident a rezultat decesul lui A. Ionel si rănirea gravă a lui B. Paul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *